550 öğrenciye tablet dağıtıldı

Kemer Belediyesi’nden örnek proje

550 öğrenciye tablet dağıtıldı

Kemer Belediyesi 9 yıldır sürdürdüğü proje kapsamında, bu yıl da 550 öğrenciye tablet hediye etti. Öğrencilerin hediyelerini Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, eşi Neşe Gül, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürleri teslim etti. Törende konuşan Başkan Gül, “Türkiye’de ilklerin belediyesiyiz” dedi.

Kemer Belediyesi 9 yıldır sürdürdüğü “Eğitimde Fırsat Eşitliği İçin Bilgisayarsız Öğrenci Kalmasın Projesi” kapsamında Kemer Belediyesi Arslanbucak Düğün Salonu’nda Tablet Dağıtım Töreni gerçekleştirildi.

GÜL: GELECEĞİMİZE YATIRIM YAPIYORUZ

Töreninin açılış konuşmasını yapan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Sosyal belediyecilikte Türkiye’de bir numara olan belediyemiz yine Türkiye’de bir ilke imza atarak öğrencilere tablet dağıtımına başladı. Daha sonra bu projemizi başka belediyeler de örnek aldı. 9 yıldır başarıyla süren kampanyamızda geleceğimiz olan çocuklarımıza yatırım yapıyoruz. Geleceğin mühendisleri, yöneticileri, belediye başkanları, milletvekilleri, bakanları, başbakanları, cumhurbaşkanları sizin aranızdan çıkacak. Size ve sizi yetiştiren öğretmen ve velilere çok teşekkür ediyorum. Eğitiminize katkı vermek ve teknolojiyi yakalamanızı sağlamak için tablet hediye ediyoruz. Hepinize hayırlı olsun. Ama sağlığınız için öğretmenlerinizin ve anne ile babalarınızın sözünü dinleyin ve tabletlerinizi ölçülü kullanın” diye konuştu.

BİSİKLET DAĞITIMI GELECEK HAFTA

Sosyal belediyecilik konusundaki diğer çalışmalar hakkında da bilgi veren Başkan Gül, “Eğitimin her zaman hizmetinizdeyiz. Okullarımızın eksikliklerini giderip bakım ve temizliklerini de yapıyoruz. Gelecek haftada bisiklet dağıtımına başlayacağız. İlçemizdeki tüm 6’ıncı sınıf öğrencilerine bisiklet hediye edeceğiz. Mahalle mahalle okullarda törenler düzenleyerek bisikletlerinizi teslim edeceğiz. Kemer’deki öğrencilerin şanslı olduğunu düşünüyorum. Çünkü eğitime en çok destek veren belediye Kemer Belediyesi’dir. Bebeklikten 65 yaş üstüne kadar sosyal belediyecilik konusunda sürekli yeni projeler üretip her yaştaki hemşerilerimizin hizmetine koşuyoruz. Başkan yardımcılarıma, meclis üyelerime, belediye birim müdürlerime, personelime, öğretmenlere, öğrencilere ve velilerine buradan teşekkür ediyorum” dedi.

MUTLULUKLARI GÖZLERİNDEN OKUNUYORDU

Törende; Beldibi Ortaokulu, Göynük İmam Hatip Ortaokulu, Mustafa Rüştü Tuncer Ortaokulu, Hakkı Saygan-Hacı Hafize Saygan 3 Ortaokulu, Kemer İmam Hatip Ortaokulu, Hacı Mehmet Saygan Ortaokulu, Rukiye Koç Ortaokulu, Halit Narin Ortaokulu ve Halit Narin İmam

Hatip Ortaokulu’nda öğrenim gören 550 beşinci sınıf öğrencisine tablet hediye edildi. Öğrencilerin tabletlerini Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, eşi Neşe Gül, Başkan Yardımcısı Ahmet Can, Meclis Üyesi Semih Top, Recep Yılmaz, belediye birim müdürleri verdi. Okul yöneticileri, öğretmenler ve çok sayıda velinin de hazır bulunduğu törende tabletlerini teslim alan öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Exit mobile version