Son Dakika
30 Nisan 2024 Salı

AGİDER den, Güçlü Kadınlar Başarılı Sporcular Paneli

02 Mart 2018 Cuma, 19:06

Akdeniz Girişimci İş Kadınları Derneği

KADIN VE SPOR PANELİ

BASIN DAVETİ

AGİDER, 8 Mart Dünya Kadınlar haftasında ülkemizde kadınlarımızdan başlayarak beden ve ruh sağlığına dikkat çekmek, spor ve sağlıklı yaşam ile insanların yaşam kalitesini artırmanın önemini vurgulamak, kadınların ve onların vasıtasıyla tüm aile fertlerin yaşam biçimlerinde sporun ve sağlıklı yaşamın yer almasını sağlamak amacıyla 6 Mart Salı günü 11.00- 15.00 saatleri arasında Akra Otel’de “Kadın ve Spor Paneli” düzenleyecektir.

“Güçlü Kadınlar, Başarılı Sporcular” teması altında yapılacak panelin Moderatörlüğünü Akdeniz Girişimci İş Kadınları Derneği Başkanı Dr. Figen Sayın Yıldıran ele alacak, Oyuncu-Triatlet-Sporcu, Cennet Teker (56), Manş Denizi’ni geçen İlk Türk Kadını ve yüzücü Nesrin Olgun Arslan (62), Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Meral Gültekin, öğrenci ve sporcu Yağmur Aydoğan (22) konuşmacı olarak yer alacaktır.

Gymfactory, Efe Technik, Domino Travel Services, ETS Tur, Raket Spor, Antalyaface Dergisi, Alman Ayak Sağlığı ve Chi Fine Food Atelier sponsorluğunda gerçekleşecek panelde, “Çalışan veya ev hanımı olan kadının isterse sporu yaşam biçimi haline getirebileceği ve işinde de daha başarılı olacağını katılımcıların deneyimleriyle misafirlerin kalbine dokunacak.

6 Mart Salı günü 11.00 – 15.00 Akra Otel’de sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Tarih: 6 Mart 2018 Salı

Saat: 11.00 – 15.00

Yer: Akra Otel

İletişim: 0532 617 05 72 (Çiğdem Teker)

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Bilgin