Son Dakika
30 Nisan 2024 Salı

Sahil Antalya Yaşam Parkında “Sahilde Yoga Seansı”

16 Ekim 2018 Salı, 16:46

Yoga stüdyolarından çıkıp biraz da doğada nefes almaya devam ediyoruz.
Pazar gününüz için keyifli bir etkinlik organize ediyoruz. Sahil Antalya Yaşam Parkında “Sahilde Yoga Seansı” etkinliğimizde buluşuyoruz.

Sonbaharın Antalya’da artık kendini hissettirdiği şu günlerinde, doğada buluşarak temiz havayı ve toprak kokusunu içimize çekerek, yoga seansını birlikte pratik edelim. Bir yanda deniz, bir yanda Toros dağlarının görüntüsü ile çimlerin üzerinde buluşalım.

Kimler katılabilir?
Yoga seansımız her seviyeye uygundur. Katılım için daha önce yoga yapmış olmanıza gerek yoktur. Yoga yapmış, yapmamış herkesi bekliyoruz. Arkadaşınızı, sevgilinizi, eşinizi, dostunuzu alın gelin.
Rahat spor kıyafetleri ile gelmeniz yeterlidir. Yanınızda Yoga / Pilates matınız varsa yanınızda getirebilirsiniz, yoksa bir havlu veya örtü de işinizi görür. Seans sonunda üzerinize örtmek için örtü (battaniye, havlu, peştamal) alınız. Havalar serinlemeye başladı.

Yoga Seansı; yoga eğitmeni Bahtiyar Uzunbay eşliğinde pratik edilecektir. Bahtiyar Uzunbay; yetişkin, çocuk ve hamile yogası eğitmenidir. Uluslararası Yoga Alliance kurumundan Deneyimli Yoga Eğitmenliği ve Herkes İçin Spor Federasyonundan yoga antrenörlüğü sertifikası sahibidir.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Bilgin