22 Ocak’ta Yarı Yıl Tatili Başlıyor

2015 – 2016 Eğitim Öğretim Yılının birinci dönemi 22 Ocak 2016 tarihinde sona erecektir.

İlimizde 2015 – 2016 Eğitim Öğretim Yılı birinci dönemi sonunda; okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve ortaöğretim kurumları olmak üzere toplam 1.466 okulumuzda öğrenim gören 436.628 öğrencimiz karnelerini alarak 29.559 öğretmenimizle birlikte yarıyıl tatiline gireceklerdir.

Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğünün 18/01/2016 tarih ve 595420 sayılı emirleri doğrultusunda öğrencilerimizin, yarıyıl tatillerini verimli bir şekilde geçirmeleri, dinlenmiş bir şekilde yeni döneme sağlıklı bir başlangıç yapabilmeleri ve ilgi alanlarına da zaman ayırabilmelerini sağlamak için okullarımızda öğretmenlerimiz tarafından yarıyıl tatilinde öğrencilerimize ödev verilmeyecektir.

Ayrıca, Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Müdürlüğümüz arasında yapılan “Başarılı Öğrenciye Tatil İyi Gelecek” işbirliği protokolü kapsamında okul birincisi olan 794 öğrencimiz yarıyıl tatilinde anne ve babaları ile birlikte Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından 3 gün boyunca Antalya’daki beş yıldızlı otellerde misafir edilerek ödüllendirileceklerdir.

2015 -2016 Eğitim öğretim Yılı ikinci dönemi 08 Şubat 2016 tarihinde başlayacak olup 17 Haziran 2016 tarihinde sona erecektir.

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü

Exit mobile version