USD44,04
EURO51,34
GBP59,36
BIST13.175,74
GR. ALTIN7.386,72
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Kepez acıları paylaşıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kepez acıları paylaşıyor
Kepez Belediyesi, Ankara ve Diyarbakır’da gerçekleşen hain terör saldırıları nedeniyle kültür ve sanat etkinliklerini 23 Şubat’a kadar iptal etti.
Kepez Belediyesi, Ankara’da 28 kişinin hayatını kaybettiği, 61 kişinin yaralandığı, Diyarbakır’da ise 6 askerin şehit edildiği hain terör eylemleri karşısında duyarsız kalmadı.

Başkan Hakan Tütüncü, Türkiye’nin acısını paylaşmak ve şehitlere saygı için belediyenin daha önce planlanan kültür ve sanat etkinliklerini 23 Şubat’a kadar iptal ettiklerini duyurdu.
Terör eylemlerini kınayan Tütüncü, “Hepimizin yüreği yandı. Milletimizin başı sağ olsun. Hainler alçakça saldırdı, yüreğimize ateş düştü. Yine sözün tükendiği yerdeyiz. Allah, milletimizi hainlerin tuzaklarından korusun. Hain terör eylemlerinde yaşamını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır; yaralılarımıza da acil şifalar dilerim.

Kepez acıları paylaşıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Antalya Kadın ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!