USD43,71
EURO51,90
GBP59,69
BIST14.377,70
GR. ALTIN7.032,59
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Aynı kadına AŞK, doktorları birbirine düşürdü

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ANTALYA Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde birlikte görev yaptığı doktor 28 yaşındaki Muhammet İkbal Şaşmaz’ı karnından bıçaklayarak yaralayan meslektaşı 33 yaşındaki Abdurrahman Gökhan Kars, 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı

Yargılamanın yapıldığı Antalya 3. Ağır Ceza Mahkemesi’ne tutuklu olarak katılan Dr. Abdurrahman Gökhan Kars, son sözlerinde pişman olduğunu söyledi. Duruşmaya katılan Muhammet İkbal Şaşmaz ise Kars’ın cezalandırılmasını istedi. Avukatların esasa yönelik savunmalarının ardından karar için kısa ara verildi.

Mahkeme Başkanı Mehmet Kesmen, Dr. Abdurrahman Gökhan Kars’ın ‘hakaret’ ve ‘tehdit’ suçlarından 9 ay hapis cezasına çarptırıldığını ve bu cezada hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verildiğini bildirdi. Başkan Kesmen, Dr. Şaşmaz’ın ‘öldürmeye teşebbüs’ suçundan önce 15 yıl hapis cezasına çarptırıldığını, mahkemedeki iyi hali nedeniyle bu cezanın 12 yıl 6 ay hapis cezasına indirildiğini açıkladı. Dr. Kars’ın ileri sürdüğü ‘tahrik’ olayının tespit edilemediğini belirten mahkeme sanığı tahrik indiriminden yararlandırmadı.

AYNI HEMŞİREYE AŞK

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli doktorlar Muhammet İkbal Şaşmaz ile Abdurrahman Göktürk Kars arasında aynı hastanenin yoğun bakım servisinde görevli hemşire Ş.A. yüzünden anlaşmazlık çıktı. Dr. Şaşmaz ile Dr. Kars konuyu konuşmak amacıyla 2 Haziran 2012 gecesi buluştu. Konuşmanın tartışmaya dönüşmesi üzerine Dr. Kars, 30 santimetre uzunluğundaki komando bıçağıyla Dr. Şaşmaz’ı karnından bıçaklayarak ağır yaraladı. Dr. Kars, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Hayati tehlikesi bulunan Dr. Şaşmaz ise 1 ay süreyle yoğun bakım servisinde tutulduktan hayati tehlikeyi atlattı. Dr. Şaşmaz, sağlığına tam olarak kavuşabilmesi için, olay tarihinden bu yana 15’e yakın operasyon geçirdi. Olayın ardından hemşire Ş.A. da başka bir hastanede görevlendirildi.

Teslime TOSUN/ANTALYA, (DHA)-

Aynı kadına AŞK, doktorları birbirine düşürdü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Antalya Kadın ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!