USD44,30
EURO51,30
GBP59,27
BIST13.047,72
GR. ALTIN6.405,40
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

CHP Lideri Kılıçdaroğlu Muratpaşa’da

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Lideri Kılıçdaroğlu Muratpaşa’da

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın destekleriyle katıldıkları down sendromlu sporcuların olimpiyatı Trisome Games’de Dünya 3’cüsü olan Benay Balcı ve Taygun Arı’nın Adalya Vakfı Engelsiz Kafe’deki masa tenisi maçını izledi. CHP Lideri’ne Balcı ve Arı birlikte boyadığı kaftan bibloyu hediye etti ve 15 Ağustos’ta yapılacak yılsonu etkinliğinin davetiyesini verdi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, CHP Parti Meclisi (PM) Aykut Erdoğdu’nun 76 yaşında hayata veda eden babası Asım Erdoğdu’nun cenaze törenine katılmak için öğle saatlerinde Antalya’ya geldi.

CHP YÖNETİMİ UYSAL’IN MİSAFİRİ

CHP Lideri, Güzeloba’da Yıldırım Beyazıt Camii’ndeki cenaze töreni öncesi Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın Adalya Vakfı Engelsiz Kafe’de düzenlendiği yemeğe katıldı. Yemekte CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra Genel Sekreter Kamil Okyay Sındır, Genel Başkan Yardımcıları Tekin Bingöl, Bülent Tezcan, Yasemin Öney Cankurtaran, Çetin Osman Budak, TBMM Başkanvekili Akif Hamzaçebi ve çok sayıda Parti Meclisi üyesi yer aldı.

ÖZEL SPORCULARIN MAÇINI İZLEDİ

Kemal Kılıçdaroğlu, yemek öncesi Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın 21 Mart Down Sendromu Dünya Farkındalık Günü’nde masa tenisi raketi ve topu hediye ettiği iki özel sporcu Benay Balcı ve Taygun Arı’nın maçını izledi. İtalya’da düzenlenen Trisome Games’de masa tenisinde Dünya 3’cüsü olan Balcı ve Arı’nın rekabetini büyük bir dikkatle takip eden CHP Lideri Kılıçdaroğlu, sporcuları gösterdikleri başarı dolasıyla kutladı.

Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal’ın desteklediği iki sporcu da CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nu kendilerinin boyadığı kaftan biblosuyla birlikte 15 Ağustos’ta gerçekleştirilecek yılsonu etkinliğinin davetiyesini sundu.

ENGELSİZ KAFE ÖRNEK ÇALIŞMA

Başarılı sporcularla yakından ilgilenen Kılıçdaroğlu, yemekte ise Antalya’da falez kıyı bandında bir yaşam alanı olarak düzenleyerek hizmete açtığı engelsiz kafe hakkında Belediye

Başkanı Ümit Uysal’dan bilgi aldı. Başkan Uysal, Engelsiz Kafe ve Yaşam Alanı’nın sadece engellilerini yararlandığı bir merkez olmadığını herkesin rahatlıkla kullandığı ve ulaşabildiği bir merkez olarak hayata geçirildiğini belirterek, “Bu sayede engelli bireylerimizi toplumun tüm kesimleriyle birada olmalarını sağlamaya çalışıyoruz” dedi. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bu örnek çalışma dolayısıyla Başkan Uysal’ı tebrik etti.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu Muratpaşa’da

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Antalya Kadın ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!