USD44,05
EURO51,22
GBP59,32
BIST12.702,00
GR. ALTIN7.255,64
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Erdoğan SEÇİLSE bile KÖŞKE çıkamayacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erdoğan SEÇİLSE bile KÖŞKE çıkamayacak
Eğer Erdoğan Cumhurbaşkanı adayı olur ve seçilirse 1932 yılından bugüne kullanımda olan Atatürk ve İnönü’den Gül’e kadar 11 Cumhurbaşkanının ikamet ettiği Köşk’ün “müze” yapılması düşünülüyor.

Radikal’den Ömer Şahin’in haberine göre; Ankara’da iki yıldır görkemli bir binanın inşaatı sürüyor. Atatürk Orman Çiftliği içerisinde 150 dönüm üzerine yapılan devasa bina resmiyette “yeni Başbakanlık Binası” , halk arasında ise “AK Saray” olarak geçiyor. Silüeti iyice belirginleşen bina bitmek üzere. Ağustos ayında hizmete hazır hale gelecek.

Erdoğan “AK Saray”a, Köşk “Müze”ye

Binanın bitim tarihi dikkat çekici. Cumhurbaşkanlığı seçimine yetişiyor.Yetişmek zorunda çünkü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ’ın Ağustos sonrası çalışmalarını burada sürdürmek istediği biliniyor. Bu sözlerden Erdoğan’ın Köşk adayı olmayacağı anlamı çıkmasın. Erdoğan’ın kafasındaki planın yeni Cumhurbaşkanlığı Köşkü olarak bu bina olduğu söyleniyor. Burası bir nevi “Devlet Başkanlık Sarayı” olarak kullanılacak. Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Başbakan Yardımcıları ile üst düzey bazı bürokratların makamları burada olacak.

Eğer Erdoğan Cumhurbaşkanı adayı olur ve seçilirse Çankaya Köşkü ne olacak? Bunun formülü de bulunmuş. 1932 yılından bugüne kullanımda olan Atatürk ve İnönü’den Gül’e kadar 11 Cumhurbaşkanının ikamet ettiği Köşk’ün “müze” yapılması düşünülüyor.

Radikal

http://www.haber3

Erdoğan SEÇİLSE bile KÖŞKE çıkamayacak

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Antalya Kadın ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!