USD45,01
EURO52,79
GBP61,03
BIST14.409,07
GR. ALTIN6.815,04
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Gürsel Tekin adaylığını resmen açıkladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Kadıköy’de düzenlediği mitingte İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na adaylığını açıkladı.

GÜRSEL TEKİN’İN AÇIKLAMASININ SATIR BAŞLARI
Sayın Sarıgül ve arkadaşları partimize katıldı. Hoşgeldiler. Ama yetmez. Gezi’deki gençlerimiz de, Anti-Kapitalistler de tüm vatandaşlarımız gelsin. Uzun süredir İstanbul’daki temel sorunlarla çok yakından ilgilenen bir arkadaşınız olarak söylüyorum. Akşamları hiçbir TV ekranında İstanbul’un sorunları konuşulmuyor. Kimin geleceği değil İstanbul’un geleceği önemli.
‘METRO İLE BULUŞTURAN CHP’
Ulaşım sorununun metro ile çözülebileceği yıllar önce söylendi. Büyük kentleri metro ile buluşturan CHP’dir, CHP geleneğidir. O gün temelleri atanlar CHP’lilerdir.googletag.display(‘div-gpt-ad-1353591549165-0’);
Gürsel Tekin adaylığını resmen açıkladı

‘CHP 3. KÖPRÜ GÜZERHAGINI İMARA KAPATACAK’
1973’te yemyeşil bir İstanbul. 2013’te ise beton yığınına dönmüş bir İstanbul. Köprünün İstanbul’un akciğerini parçalayacağını, su havzalarını bitireceği ifade edilmişti. İstanbullu olarak akciğerlerimizin parçalanmasına izin verecek miyiz? 160 km yoldan bahsediyorum. CHP elbette 3. Köprü temelleri atılmasaydı, ama bu saatten sonra yapılacak bir şey yok. CHP bu bölgenin tamamını yapılaşmaya imara kapatacak ve İstanbul’un akciğeri olarak kalacaktır. İmar lobilerine sesleniyorum. Dün yapılan yanlışların yenisini sizlere yaptırtmayacağız. Birinci ve 2. Köprü yapılırken buralar SİT alanı kalmıştı. Ama kan emiciler burayı beton yığınına çevirdi. Ulaşım ve hava sorunu ile karşı karşıya olan bir şehiriz.
‘CHP PROJELERİYLE GELECEK’
CHP olarak çok kısa zamanda 20 yıla yayanlara oy verecek misiniz? Onlara dur diyeceğiz. CHP hazır. CHP projeleriyle gelecek.
‘ULAŞIM SORUNU 5 YILDA BİTECEK’
İstanbul’un ulaşım sorununun rahatlığı CHP ile 600 günde metro ağının çoğu bitecek. 5 yıl içinde İstanbul’da ulaşım sorununu sıfır noktaya getireceğiz. İlacı bizde, çaresi bizde. Çareleri CHP kadrolarında…
‘ERDOĞAN GECEKONDU SORUNUNU ÇÖZEMEDİ’
Erdoğan 94’de ben belediye başkanı olursam İstanbul’un gecekondu sorunlarını çözeceğim demişti. Çözdü mü? Çözemez. Eskişehir, İzmir ya da Aydın gibi kentleri örnek verirsek hiçbir yurttaşımızın mağduriyeti olmayacak. Kentsel dönüşüm diye bir yasa çıkardılar. Türkiye’de en çok güvendiğimiz tapuların da önümüzdeki günlerde bir anlam ifade etmeyeceğini çok net göreceksiniz. 200 yıldır Sultan Mahallesi’nde oturan Roman kardeşlerimizi 60 km öteye sürgün ettiler.
‘2 YILDA DÖNÜŞÜM SORUNU BİTECEK’
CHP olarak biz yerinde dönüşümü sağlayacağız. Hem de 2 yıl içinde sorunları çözeceğiz. Hiçbir yurttaşımız sürgüne tabi tutulmayacak, yok sayılmayacak, ötekileştirilmeyecek.

Gürsel Tekin adaylığını resmen açıkladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Antalya Kadın ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!