USD44,48
EURO51,82
GBP59,51
BIST12.937,87
GR. ALTIN6.821,77
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Haydi kadınlar Aysultan Plajı sizi bekliyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haydi kadınlar Aysultan Plajı sizi bekliyor

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in kadınlara pozitif ayrımcılık yaparak ikincisini Alanya-Gazipaşa arası Uğrak mevkiindeki açtığı Aysultan Kadınlar Plajı 29 Temmuz Cumartesi günü resmi olarak hizmete giriyor. EKDAĞ Genel Müdürü Murtaza Tamyürek, plajın şimdiden yoğun ilgi gördüğünü belirterek herkesi açılışa davet etti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya-Gazipaşa arası Uğrak mevkiinde hayata geçirdiği Aysultan Kadınlar Plajı 29 Temmuz Cumartesi saat 18.00’de resmi olarak açılıyor. EKDAĞ Genel Müdürü Murtaza Tamyürek, açılışa tüm yöre halkını davet ederken, bazı karalama politikaları ile karşı karşıya kaldıklarını; halkın bunlara itibar etmemesini istedi.

FİYATLARIMIZ PİYASA ALTINDA

Tamyürek, Aysultan Plajı’nı özellikle Gazipaşa, Alanya halkının kullanabileceğini ve ücretsiz servislerle taşınarak her türlü hizmetten faydalanabileceklerini belirterek şunları söyledi: “ Aysultan Kadınlar Plajımız tıpkı Antalya Sarısu Kadınlar Plajı’nda olduğu gibi hizmet verecek. Plaj içerisinde fiyat politikası kesinlikle değişmeyecek. En uygun fiyatlarla satış yapılacak. Vatandaş suyunu ve yemeğini dışarıdan yani piyasadan daha uygun fiyata alabilecek. Sarısu’da olduğu gibi vatandaş gelecek, plajına denizine girecek, serinleyecek. Burası kesinlikle piknik alanı değildir. Piknik yapmak için mesire alanlarını tercih etmelerini istiyoruz. Vatandaşımız buraya piknik yapar gibi mangalıyla, etiyle gelemeyecek. Yeme içme ihtiyacını plaj bünyesinden karşılayacak. Fiyatlarımız çok makuldür. Ancak bazı art niyetli kişiler yalan yanlış beyanlarda bulunarak halkı kandırmaya çalışıyor. Halkımız lütfen bu tür beyanlara itibar etmesin. Sayın Başkanımız Menderes Türel’in onurlandıracağı 29 Temmuz Cumartesi günü saat 18.00’de yapacağı resmi açılışa herkesi davet ediyoruz.”

ÜCRETSİZ SERVİS İMKANI

Kadınlar Plajı’nın hizmete girmesi nedeniyle Alanya ve Gazipaşa’dan ücretsiz servisler hizmet veriyor. Alanya’dan 5, Gazipaşa’dan 3 servis; sabah 08.00 ile akşam 20.00 arasında saat başı hizmet veriyor. Alanya’ya 35, Gazipaşa’ya 15 kilometre mesafede olan Aysultan Kadınlar Plajı’ndan iki ilçenin yanı sıra, Akseki, Gündoğmuş ve İbradı ilçeleri de yararlanıyor. Ayrıca yurdun değişik yerlerinden gelen yerli ve yabancı turistler de Kadınlar Plajı hizmetinden faydalanabilecek.

Haydi kadınlar Aysultan Plajı sizi bekliyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Antalya Kadın ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!