USD43,65
EURO51,93
GBP59,64
BIST14.180,48
GR. ALTIN6.931,72
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

IŞİD’i Protesto Eden KADINLAR Serbest Bırakıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kobani’ye yönelik IŞİD kuşatmasını protesto etmek için Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Katı’nda eylem yapmak isteyen “Savaşa Karşı Kadın İnisiyatifi” adlı grup üyesi yaklaşık 50 kadın gözaltına alındı. İfadelerinden sonra serbest bırakıldı.

Akşam saatlerinde Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Katı’na gelerek IŞİD’i protesto etmek için toplanan “Savaşa Karşı Kadın İnisiyatifi” üyesi kadınlar, IŞİD ve hükümet aleyhine slogan atmaya başladı. Polisler hemen gruba müdahale ederek grubu yaka paça dışarıya çıkarmaya başladı.

YOLCULARDAN TEPKİ

Protestocu gruba bazı yolcular da tepki gösterdi. Bir kadın yolcunun, elinde bulunan plastik dövizi, polisin gözaltına aldığı bir kadın göstericinin kafasına vurduğu görüldü. Aynı yolcu, kadın eylemciye tokat da savurdu. Ancak sivil polisin son anda göstericiyi kenara çekmesi üzerine, eylemci tokattan kurtuldu.

OTOBÜSE BİNDİRİLDİLER

Polis tarafından terminal dışına çıkarılan grup sivil bir otobüse bindirilmek istendi. Eylemciler otobüse binmek istemeyince yine kargaşa çıktı. Polis eylemcileri saçlarından tutarak otobüse soktu. Gözaltına alınan kadın eylemcilerin otobüsün camlarına yumruk attığı dikkat çekti. Yaklaşık 50 gösterici polis merkezine götürüldü.

DHA

haber3

IŞİD’i Protesto Eden KADINLAR Serbest Bırakıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Antalya Kadın ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!