USD44,07
EURO51,20
GBP59,10
BIST12.792,81
GR. ALTIN7.301,96
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Kepez’de ramazan şerbeti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kepez’de ramazan şerbeti

Kepez Belediyesi’nin hizmet aracı ikram çeşmesi musluklarından, bir ay boyunca ramazan şerbeti akacak.

Kepez Belediyesi’nin yeni hizmet aracı olan ‘ikram çeşmesi’, Ramazan süresince şerbet dağıtmak üzere camilerde konuşlanacak. Haftada 2 ya da 3 gün boyunca sabah namazları sonrasında çorba dağıtımı için kullanılmış olan araç, bu kez şerbet dağıtacak. Ramazan süresince her gün farklı bir mahallede farklı cami avlusuna getirilecek olan ikram çeşmesi, 150 litre kapasitesiyle 750 kişiye geleneksel ramazan şerbeti tadını hatırlatacak. İkram çeşmesi, ilk olarak Duraliler Mahallesi Cami’nde şerbet dağıtımı için kullanıldı.

Yeni bir Ramazan etkinliği

Bu yıl Kepez Belediyespor Kulübü yanındaki alanda geleneksel Ramazan şenlikleri ve her gün 2 mahallede iftar yemeği vereceklerini de hatırlatan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bu yıl ikram çeşmesi ile ramazan etkinliklerine bir yenilik daha kazandırdıklarını söyledi.

Soğutulmuş şerbet ikram edilecek

Antalyalıların mübarek Ramazanını tebrik eden Başkan Tütüncü, Ramazan sonrasında da sağlıklı ve afiyetle bir bayram geçirilmesini diledi. Her akşam farklı mahallenin farklı camisinde ikram çeşmesinden güzel ramazan şerbetleri akıtacaklarını duyuran Tütüncü, “Geleneksel Ramazan lezzetinde soğuk soğuk şerbet ikram edeceğiz. İlkini Duraliler Mahallemizde gerçekleştirdik. İnşallah farklı bir Ramazan yaşamaya ve yaşatmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Kepez’de ramazan şerbeti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Antalya Kadın ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!