USD44,07
EURO51,20
GBP59,10
BIST12.792,81
GR. ALTIN7.301,96
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Kepez’e yeni parklar geliyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kepez’e yeni parklar geliyor

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü döneminde Antalya’nın en çok aktif yeşil alan miktarına sahip olan ilçesi ünvanını kazanan Kepez’e yeni parklar inşa ediliyor.

Antalya’nın yeşil alan miktarı konusunda önemli bir farkla birinci olan Kepez Belediyesi, ilçeye yeni parklar inşa ediyor. Kepez Belediyesi Parkve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda daha yeşil, daha modern ve daha konforlu bir Kepez için yüzlerce kişi çalışıyor. Mahalle semt spor sahalarının yanı sıra parklarla donatılan ilçe de yeşillenerek, modern hale getiriliyor.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve ekiplerinin kültür, sanat, eğitim ve sağlık gibi alanlarda yaptığı projelerin yanı sıra yaşanabilir bir ilçe için sürdürdükleri çalışmalar ile ilçeye yeni parklar kazandırılıyor. Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Şafak Mahallesi 4268 Sokak, Karşıyaka Mahallesi 1452 Sokak, Düdenbaşı Mahallesi 2336 Sokak ve Baraj Mahallesi 5880 Sokak’ta toprak, tefsiye, yeşillendirme, kaldırım ve park çalışmaları yürüyor.

İlçeye spor ve yürüyüş alanları

Spor imkânlarıyla dikkat çeken parklarda, basketbol sahası, açık hava spor aletleri ve yürüyüş parkuru bulunuyor. Mahallelerin yeşil alan, eğlence ve sosyal ortam ihtiyacına cevap verecek olan parklarda, çocuk oyun grubu ve üzeri kapalı oturma alanları da bulunacak. Çim ekilen yeşil alanlara, çeşitli türde ağaç fidanları dikiliyor. Kepez Belediyesi, yeni parkları, engellilerin de rahat bir şekilde kullanabileceği şekilde inşa ediyor. Başkan Tütüncü’nün 7 yıllık görev süresinde ilçede park sayısı yaklaşık 200’e ulaştı. Modernleşen ilçe aynı zamanda yaşam alanlarının da planlandığı bir yaşam merkezi oluyor.

Kepez’e yeni parklar geliyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Antalya Kadın ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!