USD44,19
EURO50,60
GBP58,69
BIST13.015,85
GR. ALTIN7.211,14
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

KIZIYLA OYNASIN DİYE ÇAĞIRDI

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KIZIYLA OYNASIN DİYE ÇAĞIRDI

Kocaeli’de, bir polis lojmanında ikamet eden bir polis memurunun, lojmanda kalan meslektaşının 8 yaşındaki kız çocuğunu defalarca taciz ettiği iddiasıyla tutuklandı.

Kocaeli’de yer alan bir polis lojmanında kalan 39 yaşındaki polis memuru Ş.İ.’nin iddiaya göre aynı lojmanda komşusu olan polis ailesinin 8 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği belirlendi. İddialara göre, Ş.İ. adındaki polis, kendisiyle aynı lojmanda bulunan ve kendisiyle aynı yaştaki kızıyla oynaması için çağırdığı meslektaşının 8 yaşındaki kız çocuğunu taciz etmeye başladı. Aralık ayından itibaren yaşadıklarını korkudan kimseye anlatamayan 8 yaşındaki kız, olayın duyulmamasından korktuğu için Ş.İ.’nin evine gitmeye devam etti. Ş.İ.’nin devam eden tacizlerine dayanamayan kız çocuğu, bir süre sonra yaşadıklarını annesine anlattı. Olayı öğrendiğinde sinir krizleri geçiren talihsiz anne, polis eşi ile birlikte karakola giderek Ş.İ.’den şikayetçi oldu. Şikayetler üzerine gözaltına alınan Ş.İ., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konuyla ilgili yerel bir gazeteye açıklama yapan ailenin avukatı Özgür Üstündağ, “Dosya hafif cinsel istismar olarak geçiyor, ancak kız çocuğunun yaşadıklarını dinlediğinizde olayın hiç de öyle olmadığını anlıyorsunuz. Sadece cinsel bir birleşme olmamış, onun dışında taciz boyutları sınırları zorlayacak cinsten. Hafif cinsel istismar suçlaması yaşananları tanımlamıyor. Ortada bir de kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma var, ancak bu dosyada yer almıyor. 8 yaşında bir kız çocuğunun tacize uğrayacağını bile bile polis memurunun evine kendi rızasıyla gittiği düşünülüyor. Böyle bir şey mümkün olamaz. Bu kız manevi cebir altında, korkusundan ne istendiyse yapmış.”

Dava dosyasına yansıyan küçük kızın ifadesinde, Ş.İ.’nin kendisini defalarca taciz ettiğini itiraf ettiği iddia edildi.

Evli ve bir çocuk babası Ş.İ.’nin eşinin dava dosyasında yer alan ifadesinde ise “eşinin masum olduğunu, herhangi bir taciz olayına rastlamadığını” söylediği öğrenildi.

Kocaeli 5. Asliye Ceza Mahkemesi’nde yargılanması beklenilen polis memuru Ş.İ.’nin daha önce de farklı çocuklara cinsel tacizde bulunduğu, kimi ailelerin bu durumu tanık sıfatıyla görülecek davada dile getireceği iddia edildi.

İHA

http://www.haber3.com/kiziyla-oynasin-diye-cagirdi-am

KIZIYLA OYNASIN DİYE ÇAĞIRDI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Antalya Kadın ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!