USD42,60
EURO49,64
GBP56,81
BIST11.193,88
GR. ALTIN5.752,14
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Muratpaşa kafe ve restoranları dezenfekte etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muratpaşa kafe ve restoranları dezenfekte etti

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi, tarihi Kaleiçi’nde kademeli normalleşmeyle birlikte saat 21.00’e kadar müşteri kabul edecek restoran ve kafeleri dezenfekte etti. Uzun sürenin ardından yeniden müşterilerini ağırlamaya hazırlanan işletmeciler, destekleri dolayısıyla Belediye Başkanı Ümit Uysal’a teşekkür etti.

Covid-19’la mücadelede kademeli normalleşme dönemiyle birlikte restoran ve kafeler kapılarını açtı. Yeniden müşterilerini ağırlayacak olan kafe, pastane ve lokantalarda sabahın erken saatlerinde hazırlıklar başlarken Antalya’da Muratpaşa Belediyesi dezenfekte ekipleri de kademeli normalleşmenin ilk gününde Kaleiçi’ndeydi.

Geçmiş aylarda da sektöre ücretsiz dezenfekte desteği veren Muratpaşa Belediyesi, sandalyelerin masaların üzerinden indirilip sosyal mesafe kuralına göre yeniden dizildiği, masa aralıklarının ayarlandığı Kaleiçi’ndeki işletmeleri dezenfekte etti.

Sabah açıldıktan hemen sonra belediyenin dezenfekte ettiği bir kafenin çalışanı Simge Yalçın, “Uzun süredir kapalıydık. Bugün açıldık. Bugün açıldığımız için çok mutluyuz. Şimdi de Muratpaşa Belediyesi’nden geldiler ve masaları ilaçladılar. Bunun için çok teşekkür ederiz. Bunu ücretsiz yaptıkları için ayrıca teşekkür ederiz” diye konuştu.

İşletmeci Aydın Ayhan 8 aydır aralıklı olarak kapalı olduklarını belirterek “Hayırlısıyla bugün açtık Sağ olsun Muratpaşa Belediyemiz de bizi büyük bir yükten kurtardı. Ücretsiz dezenfekte hizmetiyle” dedi. Restoran işletmecisi Yılmaz Özbay sabah saatlerinde hazırlık yaparken Muratpaşa Belediyesi’nin dezenfekte ekibini karşılarında gördüklerini belirterek “Başkanımız Ümit Uysal’a çok teşekkür ediyoruz” dedi. Gülseren Özgür ise açıldıkları ilk gün Muratpaşa Belediyesi’ni yanlarında görmekten son derece memnun olduklarını belirterek, “Belediyemize teşekkür ediyoruz. İnşallah hayırlı işlerimiz olur” şeklinde konuştu.

Muratpaşa kafe ve restoranları dezenfekte etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Antalya Kadın ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!