USD45,70
EURO53,45
GBP62,08
BIST13.864,14
GR. ALTIN6.715,58
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Sarıgül’den yeni hamle

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Halen Şişli Belediye Başkanı olarak görev yapan Mustafa Sarıgül, daha önce Yaşar Nuri Öztürk’ün kurduğu Halkın Yükselişi Partisi (HYP)’ni devralarak örgütlenme kararı aldı.

77 ilde örgütlenerek hızlı bir çıkış yapan, ancak geçtiğimiz seçimlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na şans tanıdıklarını ifade ederek hareketi fesheden Sarıgül, yeniden çalışmalara başladı.

Sivas’ta örgüt kurması istenen İl Başkanı Serkan Erdem, çalışmalarını hızlandırdı. 6 ilçede kongre hazırlıklarının sürdüğü partide Şarkışla, Yıldızeli, Suşehri, Zara, Doğanşar ve merkez ilçe kongreleri yapılırken, 3 Şubat’ta da Sivas’ta ilk kongresinin yapılması planlanıyor.

HYP Sivas İl Başkanı Serkan Erdem, “Türkiye’nin, içerisinde bulunduğu durum ile siyasi atmosferde bir lidere ihtiyaç var. Siyasi birikimi, tecrübesi ve çalışkanlığı ile bu boşluğu Sayın Mustafa Sarıgül doldurabilir. Biz HYP olarak kendisine güveniyoruz.” dedi.

HYP Sivas İl Başkanı ve aynı zamanda iş adamı olan Serkan Erdem, partilerinin kurulduğu günden bu yana Sivas’ta HYP’ye olan ilginin her geçen artığını söyledi. Sarıgül’ü, genel başkan olarak en kısa sürede partilerinde görmek istediklerinin altını çizen Erdem, Sarıgül’ün Sivas’ı her fırsatta sevdiğini ve önem verdiğini dile getirerek, “Sayın Sarıgül, bir Sivas sevdalısıdır. Sivas ve ilçelerini sık sık ziyaret eder. Her fırsatta, gerek belediyelere yardım konusunda olsun gerekse de cenazelerde, Sivaslının iyi gününde, kötü gününde her zaman yer alır, Sivas’a da büyük önem verir.” şeklinde konuştu.

İl Başkanı Erdem, 3 Şubat Pazar günü yapacakları 1. Olağan Kongre’ye, partili partisiz tüm hemşehrilerini davet etti. Erdem, halen Şişli Belediye Başkanı olarak görev yapan Mustafa Sarıgül’ün, yoğun çalışma temposu nedeniyle kongreye katılamayacağını belirterek, Sarıgül’ün bütün Sivaslılara selam yolladığını söyledi.

Cihan

Kaynak : http://www.haber3.com/sarigulden-yeni-hamle–haberi-1758436h.htm#ixzz2JUw4XKcD

Sarıgül’den yeni hamle

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Antalya Kadın ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!