USD44,46
EURO51,00
GBP58,70
BIST12.626,35
GR. ALTIN6.447,24
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

TOROS KADINLARI EMEK PAZARI,16 EYLÜL’DE AÇILIYOR

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TOROS KADINLARI EMEK PAZARI,16 EYLÜL’DE AÇILIYOR

Manavgat Belediyesi’nin, kadınların kent ve aile ekonomisine katkıda bulunmaları amacıyla oluşturduğu Toros Kadınları Emek Pazarı, 16 Eylül 2017 Cumartesi Günü Saat 11.00’de Pazartesi Pazarı’nda açılacak. Manavgatlı kadınlar bundan sonra her Cumartesi günü, ürünlerini pazarlayacak

SOSYAL BELEDİYECİLİK

İnsan odaklı sosyal belediyecilik alanında hizmetlerine aralıksız devam eden Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, büyük bir sosyal projeye daha imza atıyor. Manavgat Belediyesi’nin kadınların istihdamını sağlamak amacıyla oluşturduğu Toros Kadınları Emek Pazarı Projesi’ne 16 Eylül 2017 Cumartesi Günü Saat 11.00’de Pazartesi Pazarı Meydanı içinde, büyük bir açılış töreni ve organizasyonlarla start verilecek.

100 KADIN ÜRÜNLERİNİ SATACAK

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in kadınların kent ve aile ekonomisine katkıda bulunmaları ve Pazartesi Pazarı’na canlılık kazandırmak amacıyla hayata geçireceği proje, Manavgat halkı ve kadınlar arasında şimdiden heyecan yarattı. Proje kapsamında eğitimden geçirilen 40’ı gıda, 54’ü el sanatları dalında olmak üzere toplam 94 kadın, her Cumartesi günü, pazaryeri içerisinde ürünlerini satışa çıkaracak.

SÖZEN DAVET ETTİ

Başkan Şükrü Sözen, Manavgat halkını Toros Kadınları Emek Pazarı açılışına ve her Cumartesi kurulacak olan pazara davet etti. Başkan Şükrü Sözen, “Bu projemizle Manavgat’ımızın ticari hayatına canlılık getirerek, kadınlarımızın sosyal hayata katılımını sağlamayı hedefliyoruz. Pazartesi Pazarı Meydanı’nda her Cumartesi kurulacak olan Emek Pazarı’mız tüm halkımızı kucaklayacak. Kentimizle bütünleşip marka haline gelecek olan pazarımızın açılışına tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.

TOROS KADINLARI EMEK PAZARI,16 EYLÜL’DE AÇILIYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Antalya Kadın ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!