USD44,32
EURO51,21
GBP59,12
BIST13.047,72
GR. ALTIN6.510,87
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Uçakta lahmacun krizi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

THY’nin yemek mönüsü gündeme oturdu. Ajda Pekkan, ’imambayıldı’dan şikayet etti; uçakta lahmacun ikramı da internette en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

Ünlü işadamı Ömer Sabancı’nın eşi Arzu Sabancı uçaktaki lahmacun ikramını sosyal paylaşım sitesinde paylaştı. Arzu Sabancı’nın “Çok lezzetliydi. Bir sonrakinde döner ya da kebap bekliyorum” yazarak internete koyduğu lahmacun resminin altına yorum yağdı. “Uçağın içi kötü kokmaz mı?” diyen de, “Lahmacuna sahip çıkıyorlar” yorumu yapanlar da oldu.

’MÖNÜ HEP AYNI’

Ajda Pekkan ise, bir gazetedeki köşe yazısında, THY’nin uzun süredir mönüsünde imam bayıldı ikram etmesinden yakındı. Pekkan, “THY ile iç hatlarda çok sık uçan biri olarak neredeyse haftada iki gün patlıcan, füme tavuk yemek zorundayım. Uzun süredir hep aynı mönü” diye yazdı.

Kaynak : http://www.haber3.com/thy-ucaginda-boyle-ikram-olur-mu-haberi-1976287h.htm#ixzz2Tps4S0ek

Uçakta lahmacun krizi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Antalya Kadın ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!