USD43,74
EURO51,90
GBP59,62
BIST14.125,42
GR. ALTIN7.019,45
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Zorlu Center valesine dava haberi TEKZİBİ

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TEKZİP Haber Metni


“Her ne kadar gazetemizin web sayfasında “ÜNLÜ İŞADAMINDAN ZORLU CENTER’A DAVA” “Ünlü işadamı E.S Zorlu AVM’nde Jamies Restoran’ın önünde valeye verdiği aracını beklerken henüz 6 aylık ehliyete sahip acemi valenin kurbanı oldu.

Vatan’ın haberine göre, vale teslim aldığı aracı park yerine götürecekken bir anda fren yerine gaza yüklendi ve aracını bekleyen E.S’ye çarptı. Aracın önünden havaya fırlayan E.S’nin el ve ayak kemiği kırıldı, boyun omurları zedelendi.

Acil olarak hastaneye kaldırılan E.S şimdi Zorlu AVM’yi dava etmeye hazırlanıyor.

Özrü kabahatinden büyük

Kazayı kamera görüntülerinden izleyen Zorlu AVM’ningüvenlik müdürü hastanede ziyaret ettiği E.S’ye “Vallahi verilmiş sadakanız varmış. Sizin yerinizde bir kadın ya da çocuk olsaydı şimdi durum çok daha farklı olurdu” dedi.”.- şeklinde haber yapılmış ise de yukarıdaki şekilde web sayfamızda yer bulan haberin içerik olarak hukuken geçerli evrak, belge, benzeri unsurlara dayanmadığını ve haber kaynağı bulunmadığını, anılan sebeplerle PORT VALE (SİBAY ARAÇ LTD.ŞTİ.) hakkında kişilik haklarına saldırı olarak değerlendirilebilecek, yeterli ve gerekli araştırma yapılmaksızın web sayfasında yer bulan haberin tarafımızca yapılmış olmasının gazetecilik ahlakı ile bağdaşmadığını ve PORT VALE (SİBAY ARAÇ LTD.ŞTİ.) ve yöneticilerinden yayınlanan haber sebebi ile özür dilediğimizi 5651 Sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun’un 9. maddesi gereği tekziben düzeltiriz.

9 Ocak Tarihinde kaynağı belirtilen yukarıda tekzibi istenilen haber ise ..

Zorlu Center valesine DAVA
Ünlü işadamı E.S Zorlu AVM’nde Jamies Restoran’ın önünde valeye verdiği aracını beklerken henüz 6 aylık ehliyete sahip acemi valenin kurbanı oldu.

Vatan’ın haberine göre, vale teslim aldığı aracı park yerine götürecekken bir anda fren yerine gaza yüklendi ve aracını bekleyen E.S’ye çarptı. Aracın önünden havaya fırlayan E.S’nin el ve ayak kemiği kırıldı, boyun omurları zedelendi.

Acil olarak hastaneye kaldırılan E.S şimdi Zorlu AVM’yi dava etmeye hazırlanıyor.

Özrü kabahatinden büyük

Kazayı kamera görüntülerinden izleyen Zorlu AVM’ningüvenlik müdürü hastanede ziyaret ettiği E.S’ye “Vallahi verilmiş sadakanız varmış. Sizin yerinizde bir kadın ya da çocuk olsaydı şimdi durum çok daha farklı olurdu” dedi.

Vatan

PARTNERİNİZİ HİÇ ALDATTINIZ MI?

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

Zorlu Center valesine dava haberi TEKZİBİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Antalya Kadın ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!