Son Dakika
30 Nisan 2024 Salı

Başkaya’ya onur plaketi

25 Mayıs 2022 Çarşamba, 15:49

Başkaya’ya onur plaketi

İnsan hakları ve kadına dönük çalışmaları nedeniyle çok sayıda ödül ve plaketi olan Songül Başkaya’ya bir plaket de Uluslararası Kadınlar Dayanışma Derneği (IWSA) Antalya Şubesi’nden geldi

Uluslararası Kadınlar Dayanışma Derneği (IWSA) Antalya Şubesi, çocukların eğitim yaşamlarına katkısı olan üyelerini ve destekçilerini plaketle ödüllendiriyor. Bu kapsamda derneğin görünürlüğüne ve çocukların eğitimine katkısı nedeniyle gazeteci-aktivist Songül Başkaya da plaketle onure edildi.

IWSA Antalya Şube Başkanı Canan Ekim, Başkan Yardımcıları Ayşen Çalışkan ve Füsun Aykent Akgül, aynı zamanda üyeleri olan Başkaya’yı Akdeniz Gerçek Gazetesi’nde ziyaret ederek, plaketini takdim etti. IWSA Şube Başkanı Ekim, “Yönetimimiz olarak çocukların eğitimine ve derneğimize katkılarınız için size plaket sunmayı uygun gördük. Çabalarınızla bize verdiğini güç için teşekkürler” dedi.

“BİR SU DAMLASIYIZ”
Başkaya da “Şahsımı plaketle onurlandırdığını için teşekkürler. Başkanım nezdinde yönetiminize sonsuz teşekkürler. Bizler okyanusta bir kum tanesiyiz ya da su tanesi fark etmez. Önemli olan bir arada olmak ve tanımadığın hayatlara dokunabilmek.
Emeğinize, emeğimize sağlık” dedi.

Ziyarete IWSA’nın gönüllülerinden Dilek Yongacı da katıldı. Plaket sunumu, fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Bilgin