USD43,65
EURO51,98
GBP59,69
BIST14.164,90
GR. ALTIN7.101,58
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

MOBİLYA SEKTÖRÜ TURİZMİN BAŞKENTİNDE BULUŞTU

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MOBİLYA SEKTÖRÜ TURİZMİN BAŞKENTİNDE BULUŞTU

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş tarafından Antalya Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde, Antalya Valiliği, Antalya Büyükşehir Belediyesi, TÜROFED Türkiye Otelciler Federasyonu, Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Antalya Mobilyacılar ve Lakeciler Odası, Antalya Marangozlar Odası ve KOSGEB’in değerli destekleri ile 3 – 7 Ekim 2018 tarihleri arasında ANFAŞ Antalya Fuar ve Kongre Merkezi’nde Antalya Mobilya, Dekorasyon, Halı, Aydınlatma ve Aksesuarları Fuarı gerçekleşti.

3 Ekim Çarşamba günü Antalya Valisi Sayın Münir Karaloğlu’nun katılımlarıyla görkemli bir açılışa ev sahipliği yapan Antalya Mobilya Fuarı 7 Ekim Pazar günü sona erdi. Fuar Antalya ve çevre illerden binlerce kişi tarafından ziyaret edildi.

Sektörde faaliyet gösteren önemli firmaların katılımı ile ‘’Turizmin Başkenti” Antalya’yı önemli bir iş platformuna dönüştüren Antalya Mobilya Fuarı, sektördeki yeni ve özgün tasarımların kalite ve fiyat avantajları ile buluşturan bir platform oldu Fuarda otel mobilyalarından bahçe mobilyalarına, salon ve mutfak mobilyalarından ev tekstiline kadar binlerce çeşit ürün sergilendi.

Türkiye’nin Avrupa’ya açılan yüzü olan Antalya’da gerçekleşen fuarda, Tüyap Yurtdışı ofisleri aracılığıyla Rusya, Türki Cumhuriyetler, Kafkas Bölgesi, Balkan ülkeleri, Kuzey Afrika ülkeleri, Orta Doğu ve Arap ülkeleri, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Avrupa ülkeleri ile yakın Asya ülkelerinden yüze yakın iş adamı Fuarı ziyaret etti. Alım heyetleri katılımcı firmalarla ülke ihracatına katkı sağlayacak önemli iş bağlantıları yaptı. Ayrıca Fuar mobilya sektörü bayileri, perakendecileri, ithalatçıları, üreticileri, sektör profesyonelleri ve özel – kamu sektörü satın alma yöneticileri tarafından ziyaret edildi.

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş.

MOBİLYA SEKTÖRÜ TURİZMİN BAŞKENTİNDE BULUŞTU

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Antalya Kadın ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!