USD44,07
EURO51,20
GBP59,10
BIST12.792,81
GR. ALTIN7.301,96
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Teknoloji Bağımlığına Karşı Spor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Teknoloji Bağımlığına Karşı Spor

Herkes İçin Spor Federasyonu (HİS) tarafından hazırlanan, AB hibe programı kapsamında Türkiye ortağı Antalya Gençlik ve Spor Kulübü olarak “Çocukların Teknoloji Bağımlılığına Karşı Spor ve Fiziksel Aktivite” projesi, Antalya’da başlatıldı.

Çocuklar ve ebeveynlerine Bağımlılık Semineri

Çocuklardaki Teknoloji Bağımlılığına Karşı Spor ve Egzersiz” Projesi Bağımlılığı’nın Olumsuz Etkileri ve Aile Yaşamı konulu seminer programları ile başladı. Antalya’da yaşayan 6-13 yaş gurubunda yaklaşık 100 çocuğun ebeveynlerinle katıldığı seminerde Teknoloji Bağımlılığı Nedir? Bağımlılığı Kontrol Altına Alma Yöntemleri, Teknoloji Bağımlılığının Belirtileri, Sosyal Alanda Görülen Şikâyetler” konularında bilgiler verildi. Seminer sonunda çocuklar ve ebeveynlerine soru ve cevap şeklinde anket uygulandı.

Proje koordinatörü Bilal Çağlayan, “HİS olarak hazırladıkları “Çocukların Teknoloji Bağımlılığına Karşı Spor ve Fiziksel Aktivite” projesinin, AB tarafından hibe programı almaya hak kazandığını belirtti.Projenin Antalya ve Ankara’da uygulandığını söyleyen Çağlayan, sporda gönüllü faaliyetleri teşvik etmek, sosyal etkinliklerle herkes için spora katılım ve spora eşit erişim yoluyla sağlığı artırmak, fiziksel aktivitenin önemi hakkında topluma eşit fırsatlar sunmak ve farkındalık yaratmak amacıyla projeyi hayata geçirdiklerini ve proje ortaklarının İspanya’dan Valencia Belediye Spor Vakfı, Romanya’dan Ulusal Spor Araştırma Enstitüsü ve Türkiye’den Antalya Gençlik ve Spor Kulübü Derneği olduğunu, Türkiye’de sporun yaygınlaşması ve bir kültür haline gelmesi için çalışıyoruz” dedi.

Çocuklardaki Teknoloji Bağımlılığına Karşı Spor ve Egzersiz” Projesi Bağımlılığı’nın Olumsuz Etkileri ve Aile Yaşamı konulu seminer programlarının sonunda Antalya Spor Salonunda Matrak, Tırmanma Duvarı, Trambolin gibi 8 oyun istasyonunda çocuklar ve ebeveynleri spor yaptı.

Teknoloji Bağımlığına Karşı Spor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Antalya Kadın ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!