USD44,19
EURO50,75
GBP58,81
BIST13.216,53
GR. ALTIN7.229,78
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Tütüncü’den hanımlara spor salonu müjdesi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tütüncü’den hanımlara spor salonu müjdesi

Kepezli kadınlar, gün davetlerine katılan Başkan Hakan Tütüncü’den spor salonu istedi. Tütüncü de, yeni dönemde iki farklı bölgede kadınlara özel fidness salonu yapacaklarının müjdesini verdi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Fevzi Çakmak Mahallesi’ndeki Dallar Sitesi’nde yaşayan hanımların gün davetine katıldı. Başkan Hakan Tütüncü, davette hanımların önerilerini dinledi ve onlar için yeni dönemde yapacakları hizmetleri anlattı. Kepezli hanımlar da gün davetlerine katılan Tütüncü’den step, aerobik ve pilates yapacakları bir salon isteğinde bulundu.

Bir istediler, iki tane yapılıyor

“Hanımlarımızın fikirleri bizim için çok önemli.” diyen Tütüncü, “Hanımlarımızın salon isteğini yeni dönemde yerine getireceğiz. Onlar bir tane istedi. Biz iki tane yapacağız. Varsak’daki Adnan Menderes Olimpik Yüzme Havuzu’nun içerisine ve belediye binamızın yanındaki Mısır Çarşısı’nın ek binasına fitness salonu yapacağız. Her iki salon da Büyükşehir Belediyemiz tarafından yaptırılan Varsak- Zerdalilik arasındaki 25 kilometrelik 3. Etap Raylı Sistem hattında yer alıyor. Hat güzergâhındaki mahallelerimizde yaşayan hanım kardeşlerimiz, tramvay ulaşımıyla spor salonları hizmetimizden kolay bir şekilde faydalanacaklar. Kepezli hanım kardeşlerimize, spor salonu hizmetiyle sağlıklı bir yaşam için spor yapma imkânı sunacağız Çok önemsediğimiz hanımlarımızı, yeni dönemde spor salonu gibi yeni projelerle sevindirmeye devam edeceğiz.” Başkan Hakan Tütüncü, Dallar Sitesi’ne yakın bir mesafede yapacakları mahalle parkının içerisine açık hava spor aletleri yerleştireceklerini de sözlerine ekledi. Kepezli hanımlar da spor salonu müjdesi ve kendilerine verdiği değerden dolayı Hakan Tütüncü’ye teşekkür ettiler.

Tütüncü’den hanımlara spor salonu müjdesi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Antalya Kadın ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!