Son Dakika
30 Nisan 2024 Salı

MENDERES TÜREL, ÇOCUKLARLA BULUŞTU!

23 Ekim 2017 Pazartesi, 19:14

MENDERES TÜREL, ÇOCUKLARLA BULUŞTU!
54. Uluslararası Antalya Film Festivali’nin en özel bölümlerinden biri olan “Çocuk Bölümü”ne çocuklar ve aileleri büyük ilgi gösterdi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Festival Başkanı Menderes Türel, festival boyunca 6000 çocuğu ağırlaması planlanan bölümde, Antalya’nın yeni nesi sinemaseverleriyle bir araya geldi.
Türel, keyifli ve eğlenceli bir sohbet gerçekleştirdiği çocuklara film izlemeleri ve spor yapmaları konusunda tavsiyede bulundu.
“Sizler, bizlerin ve bu ülkenin geleceğisiniz; çok kıymetlisiniz. Bizler, her zaman sizler için çalışmaya hazırız” diyen Menderes Türel, çocuklarla tek tek ilgilenip fotoğraf çektirdi.
“ÇOCUK BÖLÜMÜNDE” 6000 ÇOCUK SİNEMA İLE BULUŞACAK!
Festival boyunca, tüm dünyadan özenle seçilmiş çocuk filmleri seçkisini izleme şansını yakalayacak olan Antalya’nın yeni nesil sinemaseverleri, aynı zamanda birçok sürprizle de karşılaşacak.
Antalya’da okuyan ilkokul çağındaki öğrencilerin yer alabileceği etkinlikte, çocuk filmleri seçkisinin gösteriminin yanı sıra gençlerle sinema ve sanatın kutlanacağı, yeni izleyici alışkanlıkları aşılayacak atölyeler de gerçekleştirilecek. Sürpriz konuklar ile hem çocukların hem de ailelerin ilgisini çekecek etkinlikler düzenlenecek.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Bilgin